info@ChaChaCha.si     051 611 000, 031 611 000

Plesni center "Cha Cha Cha" na Gorenjskem s sedežem v centru Kranja vas vabi na ples, zabavo in rekreacijo za vse generacije. Na vadbo, ki je primerna tako za začetnike kot tudi dobre plesalce, ste vabljeni otroci, osnovnošolci, študenti, odrasli in seniorji. Z vajami pričnete lahko kadarkoli med letom, saj se vsak mesec pričenjajo novi tečaji začetnih ali višjih stopenj. V primeru, da ste zamudili prvo vajo, nas pokličite in dogovorili se bomo o načinu vključitve v željeno skupino. 

! ! !    VPIŠI SE    ! ! !

Tekom celega leta se nam lahko ob sobotah in ob sredah ob 20.30 pridružijo vsi jubitelji družabnih plesov na plesih-preplesovanjih. Predhodne prijave za preplesovanja so zaželjene. Če pa boste želeli, se lahko dogovorite tudi za individualno poučevanje. 

Če ste sami ali v dvoje, začetniki ali dobri plesalci, rekreativci ali tekmovalci, vabljeni v veseli Cha Cha Cha-jev svet plesa, rekreacije in zabave.

Novost: PLES OB DROGU ZA OSNOVNOŠOLKE - vsak torek ali četrtek ob 17.00, Latino solo - vsak ponedeljek ob 19.30, salsa v parih - vsak torek ob 19.00, klasični balet za dame - vsak torek ob 19.00

Plesni center "Cha Cha Cha" na Gorenjskem s sedežem v centru Kranja vas vabi na ples, zabavo in rekreacijo za vse generacije. Na vadbo, ki je primerna tako za začetnike kot tudi dobre plesalce, ste vabljeni otroci, osnovnošolci, študenti, odrasli in seniorji. Z vajami pričnete lahko kadarkoli med letom, saj se vsak mesec pričenjajo novi tečaji začetnih ali višjih stopenj. V primeru, da ste zamudili prvo vajo, nas pokličite in dogovorili se bomo o načinu vključitve v željeno skupino. Če pa boste želeli, se lahko dogovorite za individualno poučevanje. 

Tekom celega leta se nam lahko ob sobotah ob 20.30 in ob sredah ob 20.30 pridružijo vsi jubitelji družabnih plesov na plesih-preplesovanjih. Predhodne prijave za preplesovanja so zaželjene.  

Če ste sami ali v dvoje, začetniki ali dobri plesalci, rekreativci ali tekmovalci, vabljeni v veseli Cha Cha Cha-jev svet plesa, rekreacije in zabave.

Novost: Ples ob drogu za osnovnošolke - vsak torek ob 17.30, Latino solo - vsak ponedeljek ob 20.15 do 50. leta starostiin vsak torek ob 18.30 za starejše od 50 let, zumba - vsak ponedeljek ob 18.00 in vsak petek ob 20.00, salsa v parih - vsak petek ob 18.45, klasični balet za dame - vsak torek ob 19.30 in vsak petek ob 18.30,  orientalski - trebušni plesi - vsak petek ob 18.45

darilni bonPlesni center Gorenjske - Cha Cha Cha Kranj Vam omogoča, da presenetite in obdarite najbližje, prijatelje, mladoporočence ob rojstnem dnevu, ob obletnici nekega dogodka, za Valentinovo, Dan žena, v času Veselega decembra ter jim z darilnim bonom omogočite obisk plesnih tečajev, individualnih ur in plesnih prireditev - plesov. Darilni bon je prenosljiv in uporabljen, kadar Vi to želite. Dobili pa ga boste na recepciji Plesne šole Cha Cha Cha v Kranju ali pa se boste kako drugače dogovorili za prevzem.

Trenerji, učitelji in vaditelji različnih plesnih in drugih rekreativnih zvrsti vabljeni v Plesno šolo Cha Cha Cha - Plesni center Gorenjske.

Zaradi razširitve plesnih in drugih rekreativnih dejavnosti v naslednji plesni sezoni vabimo plesne učitelje, trenerje in plesne vaditelje, ki delujejo na področju hip hop-a in jazz baleta, plesa ob drogu, vadbe za predšolske otroke in swinga, da se nam pridružijo. Vsi zainteresirani nam pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., pokličite na gsm: 031 611 000 ali pa se oglasite osebno v Plesnem centru CHA CHA CHA v Kranju.

Vsi vemo, kako pomembna je redna vadba – tako za telo kot tudi za um in dušo. Gibanje je vsesplošno sprejeto kot zdravo početje. A katera vadba je najboljša?

Dejstvo je, da je to odvisno od vsakega posameznika – glede na zdravje pa tudi počutje velja, da nam bolj koristi vadba, ki jo opravljamo z veseljem. Kar je dobro za srce, je tudi za možgane. Vsaka rekreacija dobro vpliva na celotno telo, če vprašate nevroznanstvenike, bi se morali vsi vključiti v plesne tečaje in uriti svoje možgane in telo.

Družabni plesi v Plesni šoli Cha Cha Cha so plesi namenjenidružabni ples vsem, torej dijakom, študentom, odraslim, zakoncem in mladim po srcu. Izbirate lahko med možnostmi, kjer plešete sami, v parih ali v skupinah (plesi v vrstah za gospe 50+). Naša ponudba zajema začetne, nadaljevalne, izpopolnjevalne in klubske tečaje družabnega plesa, kjer se boste korakov na novo naučili ali pa svoje plesno znanje obnovili ter nadgradili. Priložnost boste imeli spoznati najrazličnejše standardne in latinskoameriške moderne plese kot so: počasni oziroma angleški valček, foxtrot, swing, jive, cha cha cha, tango, hitri oziroma dunajski valček, polka, rumba, salsa, disco fox, samba, rock 'n' roll, two-step in ostali.

 

individualne urePlesni tečaji in individualne ure za mladoporočence, priče, svate in ostale zainteresirane tudi v Plesni šoli Cha Cha Cha v Kranju!

Za dvomesečni splošni plesni tečaj verjetno nimate dovolj časa, zato lahko izbirate med intenzivnim plesnim tečajem, ki traja 3 dni, vsakič po 90 minut ali pa se dogovorite za individualne ure, pri katerih se posameznikom lahko bolj posvetimo in se prilagodimo njihovim željam.

V tečajih za mladoporočence je število parov omejeno, zato se boste v kratkem času naučili angleški valček, dunajski valček, foxtrot, disco fox in cha-cha-cha. Če vam ta program ne odgovarja, ga lahko tudi spremenimo.

Termin določimo po Vaših željah z ozirom na Vaš prosti čas.

Juhuhu tvoj rojstni dan bo kmalu tu!

Če ne veš, kako bi izpeljal rojstnodnevno zabavo, nas pokliči ali obišči. Tu smo zato, da poskrbimo, da borojstnodnevne zabave tvoja zabava res enkratna.
Animacija običajno traja  120 minut. Njena cena pa je odvisna od velikosti  skupine in zahtevnosti animacije.

Ljubitelji družabnega plesa vabljeni na Plese -  Preplesovanja, mlajši ali starejši plesni pari iz cele Gorenjske in osrednje Slovenije, skratka vsi tisti, ki obiskujete ali ste obiskovali plesne tečaje v Plesni šoli Cha Cha Cha ali kjerkoli drugje. 

Pridite in zaplešite plese svetovnega plesnega programa od počasnega valčka do temperamentne salse.

Preplesovanje

Preplesovanja potekajo vsako sredo ob 20.30- obvezne predhodne prijave in vsako soboto  ob 20.30, tudi v poletnih mesecih oz preko celega leta. Zavrteli se boste ob različnih plesnih ritmih, se pogovorili s prijatelji in se zabavali v prijetnem ambientu. Prosimo Vas, da s seboj prinesete čisto in za ples primerno obutev. 

Lepo vabljeni!

countryCountry plesi in drugi plesi sveta v vrstah - line dance za vse generacije, za dekleta in fante, za moške in ženske vseh generacij tudi v centru Kranja, v Plesni šoli Cha Cha Cha. Za vpis in pričetek plesanja v skupinah ne potrebujete plesnih partnerjev in nikakršnega plesnega predznanja.

 

ples ob droguVadba plesa ob drogu je vse bolj popularna in primerna za ženske vseh starosti, ki se želijo dobro počutiti v svojem telesu, tudi za osnovnošolke starejše od 7 let. Mešanica različnih zvrsti plesa, fitnesa in gimnastike je lahko izziv tako za absolutno začetnico kot za profesionalno plesalko. Predhodno plesno znanje ni pogoj, zato se ga lahko nauči prav vsak. Potrebna je le vztrajnost in nekaj fizične moči, ta pa se pridobiva postopoma. Med izvajanjem vadbe se krepijo mišice celotnega telesa in tudi najbolj problematični predeli telesa. Ples ob 3.7 m visokem drogu pa ni le vadba, ki spremeni vaše telo, spremeni se tudi odnos do telesa. S plesom ob drogu se poveča vaša samozavest in zaupanje vase. Odsvetujemo ga le nosečnicam in tistim, ki so utrpele hujše poškodbe.

Zaplešite ter poskrbite za svojo kondicijo in zdravje. Dobrodošli ste vsi ljubitelji prijetne glasbe inupokojenci druženja s sovrstniki. Lahko se nam pridružite sami, pridete s svojim prijateljem ali pravim partnerjem. Srečali se boste z novimi prijatelji, z njimi poklepetali in se veselili vsakega novega družabnega srečanja z nami. V tečaju s programom, prilagojenim po vaših željah, se bomo naučili plese kot so: počasni in hitri valček, swing, rumba, počasni foxtrot, disco fox, polka, cha cha cha, tango ter še kakšen družaben oz. skupinski ples po vaših željah. 

Sobotni in sredini plesni večeri - preplesovanja v Plesni šoli Cha Cha Cha v Kranju so kot nalašč primerni za Vas. Vabimo vas vsako soboto in vsako sredo ob 20.30 na naša druženja.

 

  • začetni: vsak torek ob 19.00
  • začetni: vsako sredo ob 18.30
  • začetni: vsak četrtek ob 18.30
  • začetni: vsak petek ob 19.00
  • nadaljevalni: vsak petek ob 20.30

Salsa_1

Med ponudbo tečajev latino plesov za posameznike in pare boste lahko izbirali med salso in ostalimi latino v paru in med plesi, kjer plešemo sami: latino solo, salsa solo - latino mix in zumba. Newyorški, portoriški, kolumbijski in drugi stili salse so se razvili prav iz kubanske salse, ki jo lahko zaplešemo na več načinov: samostojno, v paru, plesalec z dvema plesalkama, rueda de casino (salsa v krogu).

SwingWest coast swing je zabaven modern ples v paru, ki se je razvil iz lindy hop-a. Ohranja prvine swing plesov, kot so elastičnost, ritmična razgibanost in obilo improvizacije. Pleše se na zelo raznoliko glasbo, od sodobnih pop pesmi pa vse do bluesa, zato je interpretacija glasbe v west coast swingu zelo pomembna. V svojem bistvu west coast swing ostaja družaben ples, primeren za vsako zabavo in priložnost. Začetni tečaj west coast swinga v Plesni šoli Cha Cha Cha v Kranju poteka vsako sredo zvečer ob 20.30, v nadaljevalni tečaj pa se nam lahko pridružite vsako sredo ob 19.15. Tečaj se bo pričel v sredo, 29.1. 2020.

V tečajih west coast swinga se lahko naučite korakov trenutno najbolj vročega plesa v Sloveniji, katerega bo vodila Aleksandra iz Ljubljane. Pridobljeno plesno znanje pa boste lahko pokazali na mnogih organiziranih swing zabavah in na ostalih družabnih prireditvah.

ples panoramaOb koncu plesne sezone 2018/19 vas vabimo na zaključni ples Plesne šole Cha Cha Cha, ki bo v soboto, 18.5.2018 ob 20.00 v Restavraciji Panorama na Bledu. Do 23. ure bo poskrbljeno za živo glasbo s strani hišnega banda, nato pa se boste lahko zavrteli na našo mehansko glasbo. S hrano in pijačo vas bo razvajalo osebje Restavracije Panorama. Vstopnina znaša 19€ po osebi in vključuje aperetiv. večerjo (topli bife), sladico in glasbo.

Prijave in rezervacije oddajte do 15. maja pri svojih plesnih učiteljih ali na recepciji naše plesne šole, ostali pa na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., ali po tel.: 031 611 000. 

Vsi člani naše Plesne šole in ostali ljubitelji družabnega plesa, prijetne glasbe in druženja s prijatelji ste prav lepo vabljeni.                        

Iskalnik

Facebook

Oglasi

Check Page Rank