info@ChaChaCha.si     051 611 000, 031 611 000

Plesne zvrsti za predšolske otroke

Igra in veselje sta pomembna dejavnika v življenju prav vsakega otroka. Ples je izvrstna oblika gibanja, ki združuje oboje, poleg tega pa je ples tudi svojevrstna oblika sprostitve za vsako dušo in telo. Otroci se na naših plesnih uricah razigrajo in naučijo osnove plesa, ali pa svoje znanje nadgrajujejo. Pri vajah plesnih tečajev za predšolske otroke se osredotočamo predvsem na izboljšanje motorike in samodiscipline, ki bosta vašim malčkom pomagala pri nadaljnjem razvoju.

Po uspešnem predšolskem šolanju prejmejo mali plesalci tudi plesno priznanje.

Plesna pripravnica
  Plesna pripravnica je namenjena otrokom starim 3-4 leta. Plešejo skupaj z enim od staršev. Kaj je lepšega kot pogled na razigrane otroke in brezskrbne starše? Plesni tečaj obsega 8 vaj po 45 minut.
 
Mala plesna šola
  Mala plesna šola je namenjena predšolskim otrokom, starim 4-6 let in plešejo samostojno brez staršev. Vesel smeh in glasba sta značilnost plesnih uric za otroke. Vaši otroci se bodo družili s sovrstniki enkrat tedensko po 45 minut.
 

Klasični balet za predšolske otrokeBalet
  Pri razvoju predšolskih otrok je ples zelo pomemben, saj s plesnim izražanjem sproščajo čustva, se sporazumevajo in razvijajo občutek lastne vrednosti, s sproščanjem domišljije pa razvijajo tudi izrazno moč ter čut za estetiko. Za zdrav telesni razvoj je pomembno, da otrok spozna vzravnano telesno držo, z vajami za raztezanje in krepitev mišic pa si privzgaja delovne navade in vztrajnost. Na baletni vaji otrok osvaja osnovne baletne korake in izraze ter spoznava kaj telo lahko počne in kaj vse že obvlada pri spoznavanju baletnega sveta. 

Začetni: Otroci spoznavajo osnove baleta s pomočjo igre in veselja ter se naučijo enostavnih koreografij.
Nadaljevalni: Tako kot pri začetnikih se tudi na nadaljevalnih treningih igramo, sproščamo ter učimo balet. Svoje znanje nadgrajujemo tudi z novimi koraki, otroci pa se pri nadaljevalnih vajah srečajo z malce bolj zahtevnimi koreografijami.
 
 
Hip hop za najmlajšeHipHop
  Hip hop je zabaven in energičen ples s hitrimi gibi. Koreografije in kombinacije plesa boste plesali na glasbo popularnih izvajalcev.
Začetni: Otroci se srečajo s plesnimi (hip-hop) koraki, ki so malo bolj energični in igrivi. Skozi igro spoznavajo osnove hip-hopa in se naučijo gibov, ki jih nato povežemo v koreografijo.
Nadaljevalni: Spoznavamo nekoliko drugačen hip hop, malce težje gibe, s katerimi otroci nadgrajujejo svoje znanje in veselje do plesa, skozi ples se tudi poigramo in poveselimo.
 
Gibalne urice
  Pri gibalnih uricah za predšolske otroke otroci s pravljicami preko razgibavanja spodbujajo svoje motorične sposobnosti. Posamezna vaja traja 45 min, dvomesečni tečaj pa obsega 8 vaj.
 
happybirthday

Rojstnodnevne zabave
  Praznuj svoj rojstni dan v Plesni šoli Cha Cha Cha!
Organiziramo najbolj noro in zabavno praznovanje rojstnega dne vašega otroka!
Za vsak rojstni dan naši animatorji prilagodijo program glede na starost, poskrbljeno je prav tako za prigrizek in pijačo.

Joga za otroke
  Vaje joge vplivajo na ves organizem in so primerne za vse starosti otrok. Ustrezajo različnim gibalnim sposobnostim joga_predsolskiotrok, povečujejo moč in gibčnost ter izboljšujejo koordinacijo in držo. Med vadbo so otroci osredotočeni na položaje, na dihanje in občutje v telesu. Otroci se sprostijo, zberejo in umirijo. Predvsem je pomembno, da je joga nežna, ne tekmovalna oblika vadbe, v kateri otroci uživajo.
 
Video predstavitev
 

Iskalnik

Facebook

Oglasi

Check Page Rank