info@ChaChaCha.si     051 611 000, 031 611 000

Bi radi plesali, pa nimate plesnega partnerja oz. partnerke? V primeru, da v našem seznamu iskalcev plesnih partnerjev ne najdete ustrezne plesalke ali plesalca, nam na naš elektronski naslov ali po telefonu sporočite vaš hišni naslov, e-mail, telefonsko številko, plesno zvrst in stopnjo tečaja, ki se ga želite udeležiti, starost in višino, da vas dodamo med iskalce plesnih partnerjev.

Če ste si iz seznama iskalcev plesnih partnerjev že izbrali določeno osebo, nam to sporočite po e-pošti ali telefonično, mi pa bomo za vas uredili vse potrebno, da se boste z željeno osebo srečali v Plesni šoli Cha Cha Cha in z njo zaplesali v izbranem plesnem tečaju.

Podatki o tečaju

Osebni podatki iskalca(ke)

S klikom na polje "soglašam" soglašam in dovoljujem podjetju CHA CHA CHA, Plesni center Gorenjske d.o.o., da me lahko obvešča o dogodkih in spremembah, ki bodo pomembne za mene, mojega otroka in cele moje skupine, kot npr.: objava in sprememba urnikov, razne akcije, plesne prireditve, plesni vikendi in odpadle ali preložene posamezne vaje. Potrjujem tudi, da sem seznanjen z novo uredbo GDPR o varovanju osebnih podatkov, da podjetje CHA CHA CHA, Plesni center Gorenjske d.o.o. še naprej hrani moje podatke. Podjetje CHA CHA CHA, Plesni center Gorenjske d.o.o. se zavezuje, da bo s podatki svojih kupcev oziroma uporabnikov ravnal v skladu z GDPR. Podatke bo hranilo za lastne komunikacijske namene, jih bo skrbno hranilo in jih ne bo dajalo naprej. Podrobne informacije

Iskalnik

Facebook

Oglasi

Check Page Rank