info@ChaChaCha.si     051 611 000, 031 611 000

Salsa_1

Med ponudbo tečajev latino plesov za posameznike in pare boste lahko izbirali med salso in ostalimi latino v paru in med plesi, kjer plešemo sami: latino solo, salsa solo - latino mix in zumba. Newyorški, portoriški, kolumbijski in drugi stili salse so se razvili prav iz kubanske salse, ki jo lahko zaplešemo na več načinov: samostojno, v paru, plesalec z dvema plesalkama, rueda de casino (salsa v krogu).

Salsa solo je sproščujoča skupinska vadba, pri kateri ne potrebujete soplesalca. Plešete jo sami in sledite vaditelju. Učite se preprostih korakov, ki se jih lahko nauči prav vsak, zato plesno predznanje ni potrebno. Pri salsi v paru je po drugi strani potrebno imeti soplesalca/ko. Pri tej obliki salse se bomo v paru na sproščujoč in zabaven način naučili lepih figur salse. Odkrili bomo, da salsa ni samo ples, temveč je tudi zdravilo proti stresu in balzam za dušo.

Latino solo (brez soplesalca) je kombinacija vseh najbolj priljubljenih latino plesov: bachata, kizomba, cumbia, merengue, tehno merengue, cha cha cha, salsa, salsaton in reggaeton. Sestavili bomo enostavne kombinacije korakov in gibov ter pustimo telesu in duši, da uživata v ritmu latinskoameriške glasbe.

Zumba-latino zumba je dinamična, energična vadba z efektivnim fitness programom. Primerna je za vse starostne skupine, plesno predznanje pa ni potrebno. Program zumbe je dinamičen, razburljiv in navdihujoč, združuje hipnotične latino ritme, lahko sledljive plesne korake, ki vas bodo preprosto navdušili. Vadeči na vajah z lahkoto dosegajo dolgoročne cilje, saj med vadbo uživajo, plešejo, porabijo ogromno kalorij, učvrstijo telo in se po koncu ure počutijo  kot prerojeni.

Iskalnik

Facebook

Oglasi

Check Page Rank