info@ChaChaCha.si     051 611 000, 031 611 000

countryCountry plesi in drugi plesi sveta v vrstah - line dance za vse generacije, za dekleta in fante, za moške in ženske vseh generacij tudi v centru Kranja, v Plesni šoli Cha Cha Cha. Za vpis in pričetek plesanja v skupinah ne potrebujete plesnih partnerjev in nikakršnega plesnega predznanja.

 

Country Line dance je zdravilo brez stranskih učinkov in hkrati učinkovita vadba za vzdrževanje zdravja. Zaplešite v vrstah in postanite del skupine, ki pleše za zabavo in dobro počutje.

Vabimo osnovnošolke, odrasle in upokojenke, izmed različnih glasbenih stilov boste zaplesali plesne kombinacije - koreografije na country glasbo, poleg country-ja pa tudi plesne zvrsti kot so: twist, irski plesi, rock''n''roll, salsa, boogie woogie, cha cha cha, samba, jive, disco ali pa na bolj umirjene ritme, kot so angleški valček, rumba, tango, počasni foxtrot...
Skratka postanite del pristne plesne družine v prijetnem ambientu v Plesni šoli Cha Cha Cha v Kranju in zaplešite, se rekreirajte, zabavajte ter pridno trenirajte pod vodstvom Marjane Petauer.

Urniki plesnih tečajev v vrstah - line dance:

Ob ponedeljkih:

  • plesi v vrstah in country ob 19.00 (izpopolnjevalni)
  • plesi v vrstah in country ob 20.30 (klubska skupina)

 

Ob sredah: plesi v vrstah ob 19.00 (za generacijo 50+ in upokojenke)

Ob četrtkih:

  • plesi v vrstah in country ob 17.30 (osnovnošolke)
  • plesi v vrstah in country ob 18.30 (srednješolke)
  • plesi v vrstah in country ob 19.00 (začetni)
  • plesi v vrstah in country ob 20.30 (nadaljevalni za vse generacije)

Lepo vabljeni!

Iskalnik

Facebook

Oglasi

Check Page Rank