info@ChaChaCha.si     051 611 000, 031 611 000

ples ob droguVadba plesa ob drogu je vse bolj popularna in primerna za ženske vseh starosti, ki se želijo dobro počutiti v svojem telesu, tudi za osnovnošolke starejše od 7 let. Mešanica različnih zvrsti plesa, fitnesa in gimnastike je lahko izziv tako za absolutno začetnico kot za profesionalno plesalko. Predhodno plesno znanje ni pogoj, zato se ga lahko nauči prav vsak. Potrebna je le vztrajnost in nekaj fizične moči, ta pa se pridobiva postopoma. Med izvajanjem vadbe se krepijo mišice celotnega telesa in tudi najbolj problematični predeli telesa. Ples ob 3.7 m visokem drogu pa ni le vadba, ki spremeni vaše telo, spremeni se tudi odnos do telesa. S plesom ob drogu se poveča vaša samozavest in zaupanje vase. Odsvetujemo ga le nosečnicam in tistim, ki so utrpele hujše poškodbe.

Inštruktorica plesa ob drogu Katja, ki poučuje ples ob drogu tudi v Ljubljani in na Bledu, je trenerka Anje Šivic - finalistke Showa Slovenija ima talent za leto 2016 in vam svetuje, da na vaje prihajate redno in pravočasno. Za same treninge pa v Plesno šolo Cha Cha Cha v Kranju prinesite s seboj podlogo za na tla, brisačo in steklenico vode.

Vse ljubiteljice plesa ob drogu vabimo na vadbo vsak ponedeljek, torek in četrtek, imate pa tudi možnost vadbe 2-3x tedensko in samostojne vadbe vsak dan po dogovoru, za ponovitev in utrditev naučenega in druženje s prijateljicami.

Novi začetni tečaji potekajo ob torkih ob 18.00 in ob četrtkih ob 18.00, nadaljevalni pa ob torkih ob 19.30 ali ob četrtkih ob 19.00.

Osnovnošolke starejše od 7 let ste lepo vabljene v skupino, ki ima vaje vsak ponedeljek ob 17.00 in vsak četrtek ob 17.00.

Cena začetnega tečaja za obdobje enega meseca znaša 32.05€.

Lepo vabljene !

Iskalnik

Facebook

Oglasi

Check Page Rank