info@ChaChaCha.si     051 611 000

Plesne zvrsti za predšolske otrokePredšolski otroci vedo kako pleše slonček, kako se metuljček v vetru igra... V plesni šoli jih ob spremljavi glasbe popeljemo v svet njihovih sanj. Kaj je lepšega kot pogled na razigrane otroke? Vesel smeh in glasba sta značilnost naših plesnih uric za otroke.

Na vajah gre za izboljšanje motorike, za prilagajanje v skupini in za samodisciplino. Vaje potekajo enkrat tedensko po 45 minut.

Po uspešnem predšolskem šolanju prejmejo mali plesalci plesno priznanje.

Plesna pripravnica
  Plesna pripravnica je namenjena otrokom starim 3-4 leta. Plešejo skupaj z enim od staršev. Kaj je lepšega kot pogled na razigrane otroke in brezskrbne starše? Plesni tečaj obsega 8 vaj po 45 minut.
 
Mala plesna šola
  Mala plesna šola je namenjena predšolskim otrokom, starim 4-6 let in plešejo samostojno brez staršev. Vesel smeh in glasba sta značilnost plesnih uric za otroke. Vaši otroci se bodo družili s sovrstniki enkrat tedensko po 45 minut.
 
Klasični balet za otroke
  Pri razvoju predšolskih otrok je ples zelo pomemben, saj s plesnim izražanjem sproščajo čustva, se sporazumevajo in razvijajo občutek lastne vrednosti, s sproščanjem domišljije pa razvijajo tudi izrazno moč ter čut za estetiko. Za zdrav telesni razvoj je pomembno, da otrok spozna vzravnano telesno držo, z vajami za raztezanje in moč mišic pa si privzgaja delovne navade in vztrajnost. Na baletni vaji otrok osvaja osnovne baletne korake in izraze ter spoznava kaj telo lahko počne in kaj vse že obvlada pri spoznavanju baletnega sveta.
 
Gibalne urice
  Pri gibalnih uricah za predšolske otroke otroci s pravljicami preko razgibavanja spodbujajo svoje motorične sposobnosti. Posamezna vaja traja 45 min, dvomesečni tečaj pa obsega 8 vaj.
 
happybirthday

Rojstnodnevne zabave
  Praznuj svoj rojstni dan v Plesni šoli Cha Cha Cha!
Organiziramo najbolj noro in zabavno praznovanje rojstnega dne vašega otroka!
Za vsak rojstni dan naši animatorji prilagodijo program glede na starost, poskrbljeno je prav tako za prigrizek in pijačo.

Joga za otroke
  Vaje joge vplivajo na ves organizem in so primerne za vse starosti otrok. Ustrezajo različnim gibalnim sposobnostim joga_predsolskiotrok, povečujejo moč in gibčnost ter izboljšujejo koordinacijo in držo. Med vadbo so otroci osredotočeni na položaje, na dihanje in občutje v telesu. Otroci se sprostijo, zberejo in umirijo. Predvsem je pomembno, da je joga nežna, ne tekmovalna oblika vadbe, v kateri otroci uživajo.
 
Video predstavitev
 

Cha Cha Cha d.o.o.
Slovenski trg 7
4000 Kranj

T: 04 251 50 00
G: 051 611 000
E: info@chachacha.si

Plesna šola Cha Cha Cha na Facebook-u Plesna šola Cha Cha Cha na Youtube-u

Iskalnik

Facebook

Oglasi

Check Page Rank