Informacije na » 051 611 000

CHA CHA CHA, Plesni center Gorenjske in Plesni klub Barbara organiziramo Plesni vikend v Dobrni!

Plesna dvorana Zdraviliskega doma Dobrna

Tokrat bomo zaplesali v najlepši plesni dvorani v Sloveniji - v veliki Zdraviliški dvorani v Dobrni. Dogodek je primeren za vse nivoje plesnega znanja, delavnice bodo potekale v več skupinah.

Christa UdellManuela DanekPlesni vikend, kot ga v Dobrni še ni bilo; 9. - 11. marca 2018 vključuje:
 - 2x polpenzion v Hotelu Park***, prihod v petek po 16. uri in odhod v nedeljo po 11. uri,
 - pijačo dobrodošlice v dvorani Zdraviliškega doma,
 - plesni večer v petek in gala večer v soboto z mehansko in živo plesno glasbo,
 - najboljše plesne strokovnjake Mirana, Davorko in gostjo iz Londona,
   priznano svetovno predavateljico standardnih in latinsko ameriških plesov, Christo Udell,
  
z Dunaja pa prihaja Manuela Danek, katera se vam bo predstavila z Bachato

Plesna šola "Cha Cha Cha" v centru Kranja - Ples, zabava in rekreacija za vse generacije; Na vadbo za začetnike in poznavalce vabimo otroke, osnovnošolce, študente,  odrasle in seniorje. Z vajami pričnete lahko kadarkoli med letom, saj se vsak mesec pričenjajo novi začetni, nadaljevali in tečaji višjih stopenj.  V primeru, da ste zamudili prvo vajo nas pokličite in dogovorili se bomo o načinu vključitve v izbrano skupino. Med poletnimi počitnicami pa se lahko poslužite kratkih plesnih tečajev in individualnega poučevanja, ob sredah in sobotah zvečer ob 21.00 pa pridite ljubitelji družabnih plesov na družabna preplesovanja - plese

Če ste sami ali v dvoje, začetniki ali dobri plesalci, rekreativci ali tekmovalci, vabljeni v veseli Cha Cha Cha-jev svet plesa, rekreacije in zabave.

Ljubitelji družabnega plesa - mlajši ali starejši plesni pari iz cele Gorenjske in osrednje Slovenije, tudi pari ženska-ženska, skratka vsi družabni plesni večeritisti, ki obiskujete plesne tečaje ali ste jih nekoč obiskovali v Plesni šoli Cha Cha Cha ali kjerkoli drugje. Pridite in zaplešite plese svetovnega plesnega programa od počasnega valčka do temperamentne salse.

Vsako soboto zvečer ob 21.00 in tudi vsako sredo ob 20.30 tekom celega leta, tudi v poletnih mesecih, vas vabimo na ples v Plesni center Cha Cha Cha v Kranju, da se zavrtite ob plesnih ritmih, se pogovorite s prijatelji in se zabavate v prijetnem ambientu. Prosimo Vas, da s seboj prinesete čisto, za ples primerno obutev!

Lepo vabljeni!

countryCountry plesi in drugi plesi sveta v vrstah - line dance za vse generacije, za dekleta in fante, za moške in ženske vseh generacij tudi v centru Kranja, v Plesni šoli Cha Cha Cha. Za vpis in pričetek plesanja v skupinah ne potrebujete plesnih partnerjev in nikakršnega plesnega predznanja.

 

darilni bonPlesni center Gorenjske - Cha Cha Cha Kranj Vam omogoča, da presenetite in obdarite najbližje, prijatelje, mladoporočence ob rojstnem dnevu, ob obletnici nekega dogodka, za Valentinovo, Dan žena, v času Veselega decembra ter jim z darilnim bonom omogočite obisk plesnih tečajev, individualnih ur in plesnih prireditev - plesov. Darilni bon je prenosljiv in uporabljen, kadar Vi to želite. Dobili pa ga boste na recepciji Plesne šole Cha Cha Cha v Kranju ali pa se boste kako drugače dogovorili.

Družabni plesi v Plesni šoli Cha Cha Cha so plesi namenjenidružabni ples vsem, torej dijakom, študentom, odraslim, zakoncem in mladim po srcu. Izbirate lahko med možnostmi, kjer plešete sami, v parih ali v skupinah (plesi v vrstah za gospe 50+). Naša ponudba zajema začetne, nadaljevalne, izpopolnjevalne in klubske tečaje družabnega plesa, kjer se boste korakov na novo naučili ali pa svoje plesno znanje obnovili ter nadgradili. Priložnost boste imeli spoznati najrazličnejše standardne in latinskoameriške moderne plese kot so: počasni oziroma angleški valček, foxtrot, swing, jive, cha cha cha, tango, hitri oziroma dunajski valček, polka, rumba, salsa, disco fox, samba, rock 'n' roll, two-step in ostali.

ples ob droguVadba na 3.7 m visokem drogu je vse bolj popularna in primerna za ženske vseh starosti, ki se želijo dobro počutiti v svojem telesu, tudi za osnovnošolke starejše od 8 let. Mešanica različnih zvrsti plesa, fitnesa in gimnastike je lahko izziv tako za absolutno začetnico kot za profesionalno plesalko. Predhodno plesno znanje ni pogoj, zato se ga lahko nauči prav vsak. Potrebna je le vztrajnost in nekaj fizične moči, ta pa se pridobiva postopoma. Med izvajanjem vadbe se krepijo mišice celotnega telesa in tudi najbolj problematični predeli telesa. Ples ob najvišjem drogu v Kranju pa ni le vadba, ki spremeni vaše telo, spremeni se tudi odnos do telesa. S plesom ob drogu se poveča vaša samozavest in zaupanje vase. Odsvetujemo ga le nosečnicam in tistim, ki so utrpele hujše poškodbe.

Zaplešite ter poskrbite za svojo kondicijo in zdravje. Dobrodošli ste vsi ljubitelji prijetne glasbe inupokojenci druženja s sovrstniki. Lahko se nam pridružite sami, pridete s svojim prijateljem ali pravim partnerjem. Srečali se boste z novimi prijatelji, z njimi poklepetali in se veselili vsakega novega družabnega srečanja z nami. V tečaju s programom, prilagojenim po vaših željah, se bomo naučili plese kot so: počasni in hitri valček, swing, rumba, počasni foxtrot, disco fox, polka, cha cha cha, tango ter še kakšen družaben oz. skupinski ples po vaših željah.

  • začetni: vsak torek ob 19.00
  • začetni: vsako sredo ob 18.30
  • začetni: vsak četrtek ob 18.30
  • začetni: vsak petek ob 19.00
  • nadaljevalni: vsak petek ob 20.30

Tečaje latino plesov za posameznike in pare se bodo pričeli v novembru 2017, izbirali boste lahko med salso Salsa_1in ostalimi latino v paru in med plesi, kjer plešemo sami : salsa solo, latino solo - latino mix in zumbo. Newyorški, portoriški, kolumbijski in drugi stili salse so se razvili prav iz kubanskege salse, ki ji lahko zaplešemo na več načinov: samostojno, v paru, plesalec z dvema plesalkama, rueda de casino (salsa v krogu) in akrobatska salsa.

Salsa solo je sproščujoča skupinska vadba, pri kateri ne potrebujete soplesalca. Plešete jo sami in sledite vaditelju. Učite se preprostih korakov, ki se jih lahko nauči prav vsak, zato plesno predznanje ni potrebno. Pri salsi v paru je po drugi strani potrebno imeti soplesalca/ko. Pri tej obliki salse se bomo v paru na sproščujoč in zabaven način naučili lepih figur salse. Odkrili bomo, da salsa ni samo ples, temveč je tudi zdravilo proti stresu in balzam za dušo.

Latino mix-Latino solo (brez soplesalca) je kombinacija vseh najbolj priljubljenih latino plesov: bachata, kizomba, cumbia, merengue, tehno merengue, cha cha cha, salsa, salsaton in reggaeton. Sestavili bomo enostavne kombinacije korakov in gibov ter pustimo telesu in duši, da uživata v ritmu latinskoameriške glasbe.

Zumba-latino zumba je dinamična, energična vadbaz efektivnim fitness programom. Primerna je za vse starostne skupine, plesno predznanje pa ni potrebno. Program zumbe je dinamičen, razburljiv in navdihujoč, združuje hipnotične latino ritme, lahko sledljive plesne korake, ki vas bodo preprosto navdušili. Vadeči na vajah z lahkoto dosegajo dolgoročne cilje, saj med vadbo uživajo, plešejo, porabijo ogromno kalorij, učvrstijo telo in se po koncu ure počutijo  kot prerojeni.

 
Ljubitelji družabnega plesa v parih, plesalci country in ostalih plesov v vrstah, v Plesnem centru Gorenjske Cha Cha Cha vas vabimo v ponedeljek, 25. decembra 2017 in v ponedeljek, 1. januarja 2018 ob 20.00, da skupaj v pozitivni atmosferi in med prijatelji zaplešemo v Božični večer in prvega dne novega leta nazdravimo letu 2018. Na naša tradicionalna praznična plesa ste dobrodošli vsi člani naše plesne šole in ostali prijatelji plesa. Ples bo trajal približno 3 ure, torej do predvidene 23. ure.
champagne
Zakaj na naš ples? Tu lahko spoznate nove prijatelje, se zabavate v prijetnem ambientu, nazdravili bomo prihajajočemu letu in s plesno rekreacijo naredite nekaj dobrega zase.
Dogodek se bo torej odvijal v centru mesta Kranja, med Občino in Knjižnico oziroma nasproti Gimnazije Kranj, na Slovenskem trgu 7.
Udeležbo na Božičnem in Novoletnem plesu lahko rezervirate po telefonu, po mail-u, na recepciji Plesne šole Cha Cha Cha ali pa kar pridete. S seboj prinesite čisto in za ples primerno obutev!
 
Lepo vabljeni!

V soboto 2. decembra 2017 ob 20.00 vabimo ljubitelje družabnega plesa-plesov v parih na tradicionalni Božično-novoletni ples Plesnega centra Gorenjske v Hotel Bellevue na Šmarjetno goro nad Kranjem. Za glasbo bo poskrbela glasbena skupina Duet Ok. Vabljeni ste vsi tečajniki družabnega plesa, starši otrok, ki plešejo v našem plesnem centru in ostali ljubitelji plesa. Program bomo popestrili z animacijskim programom, s plesnimi točkami, dogajalo pa se bo še marsikaj.smarjetna_gora

Več informacij boste dobili na tel.: 031 611 000, pri vaših plesnih učiteljih ter na recepciji Plesne šole Cha Cha Cha v Kranju, kjer boste lahko tudi rezervirali mizo in si izbrali večerjo po vašem okusu: topli bife, solatni bife in sladica

 

SwingWest coast swing je zabaven modern ples v paru, ki se je razvil iz lindy hop-a. Ohranja prvine swing plesov, kot so elastičnost, ritmična razgibanost in obilo improvizacije. Pleše se na zelo raznoliko glasbo, od sodobnih pop pesmi pa vse do bluesa, zato je interpretacija glasbe v west coast swingu zelo pomembna. V svojem bistvu west coast swing ostaja družaben ples, primeren za vsako zabavo in priložnost. Tečaj west coast swinga v Plesni šoli Cha Cha Cha v Kranju poteka vsak torek ali četrtek zvečer ob 20.00, na probni vaji se nam lahko pridružite v torek ali v četrtek ob 20.00.  

Na tečajih west coast swinga katerega vodi Katarina Mursec iz Ljubljane se lahko naučite korakov trenutno najbolj vročega plesa v Sloveniji, pridobljeno plesno
znanje pa boste lahko pokazali na mnogih organiziranih swing zabavah in na ostalih družabnih prireditvah.

argentinski_tangoArgentinski tango je čuten družabni ples, ki osvaja srca plesalcev s svojo dramatično in lirično naravo, z raznolikostjo ritmov, improvizacijo in svojevrstno komunikacijo med partnerjema. Izvira iz Buenos Airesa, od koder se je obogaten s primesmi afriških, karibskih in evropskih kultur razširil po vsem svetu. Ljubijo in plešejo ga vse generacije in plešemo ga tudi v Kranju, v Plesni šoli Cha Cha Cha, na probno vajo pridite v ponedeljek ob 20.00. Plesalcem nudi svobodo kreiranja in vsakomur dovoljuje, da pleše tako kot se počuti. Lep je tudi v svojih najbolj preprostih oblikah. Spremlja ga glasba iz različnih časovnih obdobij, z bogato pripovedno vsebino - lahko je vesela, nostalgična, igriva, strastna...

Poslovne prostore - pisarne in plesne dvorane na lokaciji Slovenski trg 7, v Delavskem domu oddamo v najem (občasni najemi ali najem za daljše obdobje) podjetjem, posameznikom, društvom, šolam, klubom ali drugim organizacijam. Za poroke, 50. letnice, rojstnodnevne, novoletne in druge zabave, za pouk, rekreacijo, treninge, predavanja, sestanke, plesne tečaje, prireditve,

Vabimo začetnike, ljubitelje in tekmovalce, osnovnošolce, srednješolce in študente, deklice, dekleta in ženske vseh starosti, jazz_baletki žele usposobiti svoje telo v vrhunski inštrument. Jazz balet je plesna tehnika, na kateri temelji večina popularnih koreografij. Je gibalna osnova za vsakega resnega plesalca. Kot ime plesa že samo pove, se tudi pri jazz baletu plesalci ukvarjajo z osnovo baleta, le da je ta veja plesa podkrepljena s še malo tršimi ritmi, kot so show dance, hip hop in street dance. Plesne kombinacije bomo sestavljali na znano, popularno glasbo, včasih pa se bomo podali tudi v svet glasbenih filmov (mjuziklov). V Plesni šoli Cha Cha Cha Kranj vsi delčki na vajah tvorijo fantastično celoto, ki je zelo razgibana, polna presenetljivih gibov, predvsem pa dovoljuje plesalcu veliko inovativnosti. Vaje bodo potekale enkrat tedensko za začetne skupine ali dvakrat tedensko za nadaljevalne in klubske stopnje.

Osnovnošolke vabimo na vaje jazz balet-a vsak četrtek ob 17.30, ostale ženske in mamice vseh starosti pa vsak petek ob 18.00!

 

Cha Cha Cha d.o.o.
Slovenski trg 7
4000 Kranj

T: 04 251 50 00
G: 051 611 000
E: info@chachacha.si

Plesna šola Cha Cha Cha na Facebook-u Plesna šola Cha Cha Cha na Youtube-u

Iskalnik

Facebook

Oglasi

Check Page Rank